Folkemødet om fremtidens velfærd blev afholdt på Elværket i Åbyhøj. Se hele mødet her, hvor der kom mange gode forslag, visioner og debatter. Rådmand Jette Skive og kulturudvalgsformand Steen Andersen kom med deres bud på fremtidens ældrepolitik i starten af folkemødet, og  efter en pause midt i mødet kom formanden for ældrerådet Jan Radzewicz med sit oplæg.

Opslået af Aarhus for Velfærd på 17. maj 2017

Mødet varede to timer, og hele forløbet blev dokumenteret på både video og med et tegnet referat af Erik Hausle Steppat. Aarhus for Velfærd giver al dokumentation videre til politikerne, så de ved, hvad borgerne vil have.

 

 

 

Så er næste folkemøde arrangeret. Den 17. maj inviterer Aarhus for Velfærd alle interesserede til at debattere om fremtidens ældre-politik. Hvilke ønsker har du til dit ældreliv? Skal der være mere kultur, skal der være flere fysiske aktiviteter, eller er det vigtigere, at have et godt socialt sammenvær? Eller alle tre eller noget helt fjerde eller femte? Vi har forpligtet os til at viderebringe borgernes ønsker til byråddet, og vi glæder os til at få mange nye ideer og indspark til et godt ældreliv.

Mød op til folkemødet i Elværket, Thorsvej 4, Åbyhøj d. 17. maj mellem 19-21.00. Aarhus for Velfærd byder på et glas vin og muligheden for at komme til orde.

Rådmand Jette Skive og kulturudvalgsformand Steen Andersen kommer med deres bud på, hvordan den nye “værdighedspolitik” fra Århus Kommune, skal føres ud i livet.

Læs mere om værdighedspolitikken fra Århus Kommune her

Se mere om Aarhus for Velfærd på vores Facebook-side her