Folkemødet om fremtidens velfærd blev afholdt på Elværket i Åbyhøj. Se hele mødet her, hvor der kom mange gode forslag, visioner og debatter. Rådmand Jette Skive og kulturudvalgsformand Steen Andersen kom med deres bud på fremtidens ældrepolitik i starten af folkemødet, og  efter en pause midt i mødet kom formanden for ældrerådet Jan Radzewicz med sit oplæg.

Opslået af Aarhus for Velfærd på 17. maj 2017

Mødet varede to timer, og hele forløbet blev dokumenteret på både video og med et tegnet referat af Erik Hausle Steppat. Aarhus for Velfærd giver al dokumentation videre til politikerne, så de ved, hvad borgerne vil have.

 

 

 

Så er der igen folkemøde hos Aarhus for Velfærd. Denne gang er emnet alderdom, og vi vil derfor gerne invitere alle interesserede til at komme med deres bud på en god alderdom. Skal der være mere hjælp, eller hjælp til selvhjælp, mere kultur, mere underholdning, flere aktiviteter, eller hvad skal der være? Hvad synes du, der er vigtigt for, at livet som ældre bliver godt?

Folkemødet afholdes d. 17. maj på El-værket, Thorsvej 4 i Åbyhøj mellem 19-21, hvor Aarhus for Velfærd byder på et glas vin. TV2-vært Frederik Roland er ordstyrer og rådmand Jette Skive samt kulturudvalgsformand Steen Andersen med korte oplæg til debat.

Se mere om begivenheden her på vores Facebook-side her